用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 會唔會因為李嘉齡..........
go

會唔會因為李嘉齡.......... [複製鏈接]

會唔會因為李嘉齡..........

你地會唔會因為李嘉齡
該用戶已被刪除

Re: 會唔會因為李嘉齡..........

No

當然不會
很多事情,錯過了就沒有了;錯過了就是會變的,緣份也是。人與人之所以能夠成為朋友,成為知己,在於彼此交往的機會多,及彼此的交流坦誠.願主祝福你們!TRACY

NO, 不過想培養吓女女.

學野邊有得迫架?!
我們的房子愈來愈大  但家庭成員愈來愈少     
生活愈來愈方便  時間卻愈來愈少
更多的學位   但常識更貧乏     更多的知識 判斷力更少
愈多的專家   但愈多的問題     愈多的藥 但健康愈差
我們登陸月球又回到地球  卻難跟鄰居打個招呼
我們的科技愈來愈發達  但溝通卻愈來愈少    我們變得太重視量  而忽略了質    深厚的利益但淺薄的人際關係

唔會, 因好講天份, 仲有當然後天努力, 我自問就無咁嘅毅力去操亞囡, 真係死唔少細胞, 囡囡能夠完成8級, 我都心願     

仲有一樣嘢, 人生唔係剩得一樣嘢去學, 如果剩得音樂, 小朋友會唔會好悶呀????比多d空間佢, 或者仲會發掘到其他才能

Esmond'sMom 寫道:
Definitely no.  I am a piano teacher myself but my son doesn't play the piano.  Every kid has his talent.  Mine's not in the piano, and he's not interested in it as well.  However, he enjoys playing the recorder, drum and xylophone.

Can't agree with you more!

Aries媽咪 寫道:
唔會, 因好講天份, 仲有當然後天努力, 我自問就無咁嘅毅力去操亞囡, 真係死唔少細胞, 囡囡能夠完成8級, 我都心願     

仲有一樣嘢, 人生唔係剩得一樣嘢去學, 如果剩得音樂, 小朋友會唔會好悶呀????比多d空間佢, 或者仲會發掘到其他才能

絕對同意

話之佢係李嘉誠丫!  
HaoHao de Baba ... 皓 皓 的 爸 爸 ---------

haohao 寫道:

話之佢係李嘉誠丫!  

I would rather train my kids to be successful as 李嘉誠 more!

Music is more an interest and talent, one will learn if he/she likes and enjoy playing it, why bother about 李嘉齡???
‹ 上一主題|下一主題