用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 升中英語面試班
go

升中英語面試班 [複製鏈接]

升中英語面試班

各位家長:

想了解升中英語面試班是否在中学面試時有幫助?

有沒有東區好的班介紹?

謝謝!

Re: 升中英語面試班

你可以上YAHOO度查架, 打升中面試班, 我試過見到有好多地方都有, 你去看下先啦.

DEAR RCLAMLAM

很多謝你的意見,我很想了解讀了這些班是否在面試時有幫助?

TKS & RGDS

My friend introduces me that "Word Power" has interview class.  If anyone knows about this learning center, pls let us know.

thanks.

肥女媽 寫道:
My friend introduces me that "Word Power" has interview class.  If anyone knows about this learning center, pls let us know.

thanks.

我想知多o的資料呀, 同埋係邊區呀?
Please send the information to me [email protected].

Thanks!

這個是word power 的網址: http://www.wordpower.edu.hk

parrot1214 寫道:
這個是word power 的網址: http://www.wordpower.edu.hk

唔該晒, 不過佢兩個地址都係香港個邊, 真係無辦法去咁遠, 請問有無係荃灣, 葵涌或者旺角附近呀?

JOYLAM 寫道:
DEAR RCLAMLAM

很多謝你的意見,我很想了解讀了這些班是否在面試時有幫助?

TKS & RGDS

有一定幫助,可以增強自信及技巧,當然,depend on 小朋友及家長,不是必需。貴未必一定好。

rclamlam 寫道:
[quote]
parrot1214 寫道:

唔該晒, 不過佢兩個地址都係香港個邊, 真係無辦法去咁遠, 請問有無係荃灣, 葵涌或者旺角附近呀?[/quote]

旺角火車站金龍船樓上有一兩間私人中心有面試班。

或者你可以試問俊慧(Tel.:27827602)在油麻地/灣仔之課程可否幫到你。

各位,

仲有無好既面試班介紹呀? 我朋友舊年小學自己都有搞架, 但係我無聽過阿女間學校有.
唔該有資料再介紹下呀!

Thanks!
‹ 上一主題|下一主題