用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 民生K2 --- 點樣申請?
go

民生K2 --- 點樣申請? [複製鏈接]

民生K2 --- 點樣申請?

上年考唔得, 諗住今年再考過, 睇吓申請K1 定係K2, 我記得之前有人申請過, 講過, 請問可唔可以俾d意見, 我個B係2002/12出世

Re: 民生K2 --- 點樣申請?

k1係28/11-30/11派表

k2巳經過左派表時間啦...28/10-30/10
入來睇下我d光頭仔相呀 http://hk.photos.yahoo.com/candyshan1211 光頭仔既影樓相 小B終於係2005年2月20日出世啦.有3.285KG.. Ivan & Anson photo

醒目開學勳章

deleted

啊, 我問得實在太遲了, 謝謝你!!! 唯有再考過K1啦

wanwanfubb,

I just got the application form from Munsang yesterday and will have an interveiw on coming Saturday (5 Nov) for K2 Sept 2006.  You still can get it today with followings:

- 2 photos
- $30
- stamped addressed envelope
- your bb's original & copy brith certificate

Suggest you confirm with Munsang about the exactly time for getting the form.

醒目開學勳章

剛打去民生問,今天4:00pm(2:00-4:00pm)前截止!

唔該晒你地呀, 我即刻安排先!!

各位, 謝謝你們啊, 我剛剛已經報名了, 都是11/5見, 十點鐘! 我排0079. 謝謝各位!!!

你會唔會第79個, 佢地收90人咁會唔會人人都收呢?
祝你好運
[[img align=left]http://mud.mm-a4.yimg.com/image/1006670551[/img]

k2原來都有90人, 係唔係真呀? 係就好囉!

點解會收90人咁多,成3班,咁本來D學生去了邊呢?

以我所知原先八班每班加多六, 另外開多一班, 變了k2會39人一班
[[img align=left]http://mud.mm-a4.yimg.com/image/1006670551[/img]

真的,Thanks

K2 - 39人一班, 請問一班有幾多老師, 因教署有規定師生比例. K3會有幾多班及人數? P.1 點收曬全部K3? 我小朋友都會在11月5號面試.

係呢, 唔係話15:1架咩? 不過點都好啦, 入到都偷笑啦!

我嗰日唔會由我帶, 費事阿女咋嬌, 乜都No就俾, 都係等爸爸帶, 咁希望聽聽話話啦!!!

今日見完啦, 唔駛見家長, 只係十幾個小朋友一齊去另一個班房玩! 阿女話玩砌積木、唱歌咁! 希望成功啦!

wanwanfubb,

Do you still remember 民生 said that we should receive letter of result about today?  Have you got it already?

Wah'sMother 寫道:
以我所知原先八班每班加多六, 另外開多一班, 變了k2會39人一班

咁真係收好多人bor. 我尋日收到信.

Rec'd letter
Result OK
As I know most of kids accepted
The total applicant are less than 100

ballballjudy,
我禽日都收到信
‹ 上一主題|下一主題