用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問一下屯門幼稚園邊間比較好
go

請問一下屯門幼稚園邊間比較好 [複製鏈接]

請問一下屯門幼稚園邊間比較好

請問一下屯門幼稚園邊間比較好  
1) 奧斯卡中英文幼稚園
2) 聖公會青山聖彼德堂兆麟苑幼稚園
3) 田景浸信會呂郭碧鳳幼稚園
4) 佳寶幼稚園第二分校(建生)  

:verycold:

Re: 請問一下屯門幼稚園邊間比較好

你報o左邊間呀﹖全部都報o左呀﹖
除o左兆麟好多人講好之外,我都唔知其他的。佳寶都唔知好唔好,本來我都想個女報讀的。你的意見呢﹖

你報o左邊間呀﹖全部都報o左呀﹖
除o左兆麟好多人講好之外,我都唔知其他的。佳寶都唔知好唔好,本來我都想個女報讀的。你的意見呢﹖

奥斯卡都有好多多揀架,不過以小學嘅口碑就國際班出名d,但k2開始有默字.
佳寶呢2年開始無咁行啦,早4,5年就好hit...不過見d小朋友都讀得好開心.

我還未報名
即係佳寶差一點啦,   :
:verycold:

都唔可以用個"差"字嘅~~但屯門區最hit都係保良局同聖彼得堂架啦,保良局就樣樣都好認真,我覺得未必個個小朋友都受得到,聖彼得就開心d輕鬆d...有人話保良局好,因為佢地識寫好多字,而聖彼得堂就只係認到同讀到好多字,真係要了解你個小朋友嘅性格同媽咪嘅方向先可以作決定.

Hello, hviy
又係我呀﹗
我都係想個女在開心,輕鬆的環境下學習,o甘先知唔會阻住佢各方面的發展,我個女又好動,日日說不停呢﹗
我都聽人講保良局會好認真,k2寫字,k3作句子,我都怕小朋友好辛苦。

beautymother,

e+阿囡唔知攪乜鬼 日日返屋企畫呢樣畫嗰樣,又話要送俾呢個,送俾嗰個,仲要自己寫埋d我愛我的爸爸/媽媽/x老師/xxx同學/I love you呀咁,又攞咗好多人地畫番俾佢嘅畫返嚟,攪到成屋都係佢嘅野       

你細女還是大女呀,細女識寫字啦﹖你細女係唔係12月出世呀﹖
我個女就多o野講,成日問問題,可以問幾日都係同一個問題,隔離屋都話成日聽到佢講o野。我屋企都係成屋都係佢o的野,婆婆屋企都係,車都有幾架,又lego,又蔒飯仔,成地都係玩具呀

我講緊我大囡,細嗰個得嗰歲幾咋,仲係做緊recorder    唔係好識講野,不過就好鐘意執番d玩具同幫我dum垃圾
‹ 上一主題|下一主題