用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 想請問: 香港兒童圍棋學院/香港兒童棋院, 那一間比較好 ...
go

想請問: 香港兒童圍棋學院/香港兒童棋院, 那一間比較好 , e.g. 師資,環境, etc. [複製鏈接]

想請問: 香港兒童圍棋學院/香港兒童棋院, 那一間比較好 , e.g. 師資,環境, etc.

As mentioned.  Thanks.

Re: 想請問: 香港兒童圍棋學院/香港兒童棋院, 那一間比較好 , e.g. 師資,環境, etc.

i also wants to know, tks.

Re: 想請問: 香港兒童圍棋學院/香港兒童棋院, 那一間比較好 , e.g. 師資,環境, etc.

我仔仔同囡囡係香港兒童院(香港總院)讀緊,學費雖然貴了少少,但勝在地方大、雅致,裝修好特別,所以我會介紹其他家長讀圍棋就去呢間, 而師資方面都相當唔錯,起碼有個專業四段及前世界冠軍做院長,今日返學仲話有個網上對弈廳的服務,睇得出投放了好多資源
我仔仔囡囡最細那個今年已經6歲了,希望佢地兩個快高長大。 :-)

Hi chowsae,
你打少了字,即係邊間?
chowsae 寫道:
我仔仔同囡囡係香港兒童院(香港總院)讀緊,
與其有時間去可惜~ 不如用時間去珍惜~ 珍惜眼前人 :-)

可否pm有關資料給我?

please pm me the information.

名字叫:香港兒童棋院
www.childgo.com
我仔仔囡囡最細那個今年已經6歲了,希望佢地兩個快高長大。 :-)

香港兒童棋院Hong Kong Children's Go College
Tel: 2730 0010
Flats A & B, 3/F., Adolfo Mansion, 114 – 116 Austin Road, Kowloon.
(MTR Jordan exit D)
九龍柯士甸道114-116號俊三樓3樓A及B室
(佐敦地鐵站D出口)
chowsae 寫道:
名字叫:香港兒童棋院
www.childgo.com
‹ 上一主題|下一主題