用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 想問....柏斯的小小莫札特啟蒙班
go

想問....柏斯的小小莫札特啟蒙班 [複製鏈接]

想問....柏斯的小小莫札特啟蒙班

請問有無媽咪係旺角新世紀既柏斯上過小小莫札特啟蒙班呢?
想知道有邊位導師係教得好&有愛心?

因想幫囝囝join小小莫札特啟蒙班, 睇番之前有關既topic, 知道好多媽咪比既comment都係話最緊要都係遇著個好導師.
而旺角新世紀係最近我, 所以希望有媽咪可以話我知, 唔該晒!

另仲想問油尖旺一帶邊間centre既導師都好呢?

Re: 想問....柏斯的小小莫札特啟蒙班

hi  IYYY ,

你囝囝幾yrs old? 我都有打算比囡囡學...

hi All,

不知昇悅居好唔好呢?  我見過是女導師, toronto回來.

vic6

你去旺角新世紀,不如去又一城啦!!多d導師
IYYY 寫道:
請問有無媽咪係旺角新世紀既柏斯上過小小莫札特啟蒙班呢?
想知道有邊位導師係教得好&有愛心?

因想幫囝囝join小小莫札特啟蒙班, 睇番之前有關既topic, 知道好多媽咪比既comment都係話最緊要都係遇著個好導師.
而旺角新世紀係最近我, 所以希望有媽咪可以話我知, 唔該晒!

另仲想問油尖旺一帶邊間centre既導師都好呢?

Hi vic6,

囝囝2yrs7months喇, 咁你囡囡呢?

乜原來昇悅居都有柏斯, 我都唔知tim
你係咪住昇悅居架? 我都係住長沙灣區架
唔知有無人可以話我地知個女導師好唔好呢?  

BallBallMaMa,
多謝你既回應呀!
咁你又知唔知又一城有邊位導師好呢?[quote]
BallBallMaMa 寫道:
[quote]

Dear IYYY,
please check PM
BallBallMaMa

Hi BallBallMaMa,
Thank you very much!!!
等我去check下佢有無岩我既時間先

hi vic6,

問唔問到昇悅居個女導師掂唔掂呀   

Hi

仲有無人可以比到comment我呀, 唔該!!!

hi IYYY,

真唔好意思, 咁耐先回應你. 因近日比較busy ma!!
囡囡3yrs 3mths old. 算比佢4yrs old先學. 現在學住唱歌仔(合唱團)先. 而香兒要在4yrs可入.
唔係住系昇悅居, 但在下一站, 都好近

vic6,  

唔好意思,
我想問問你囡囡係邊度學緊唱歌仔(合唱團),
因囡囡3歲,我想俾佢接觸o下音樂.

請問有無人可以解答我呢??   

茉莉媽咪 寫道:
vic6,  

唔好意思,
我想問問你囡囡係邊度學緊唱歌仔(合唱團),
因囡囡3歲,我想俾佢接觸o下音樂.

IYYY 寫道:
多謝你既回應呀!
咁你又知唔知又一城有邊位導師好呢?[quote]
BallBallMaMa 寫道:
[quote]

我都想幫囡囡報,可否pm給我,thanks!   

我都想知道又一城邊個導師好,可否pm給我,thanks!

tws

請問各位,

有無人知道,
黃埔和旺角新世紀柏斯的小小莫札特啟蒙班可以嗎??

DEAR BALLBALLMAMA,

I'M ALSO INTERESTED, PLS. SEND PM.

THANK YOU VERY MUCH!

我囝囝2.5歲, 都想幫囝囝報柏斯的小小莫札特啟蒙班 (黃埔 - 3月有新班), 不過, 又唔知那裡的導師好唔好.  請問有冇媽咪和小朋友在那兒上過堂?  好唔好?

多謝意見.

唔好意思,我囝囝2歲8個月,我諗住3歲-4歲給他學琴,囝囝每每入到times square既柏斯都很開心咁玩,有次個sell姐姐比咗張"小小莫札特啟蒙班"既單張給我參考吓,我因為要照顧囝囝,於是接咗張單張就萛,冇問她其他問題。
我見到有呢個topic,所以想問問,係咪要等好耐呢,因我見有d moms有post tom lee既topic,好似要等好耐。咁唔知收費如何呢?  全期要學幾耐呢?

學勤咪咪
我中文名學勤,英文名係Howard,香港山頂嘉諾撒醫院面世。 27/7/2005-weight:12.9kg, height:86cm 17/9/2005 - weight:13.5kg, height:89cm 1/4/2006 - weight:14.3kg, height:93cm

學勤咪咪,

柏斯唔駛等好耐,佢地有班開就可以報.
而通利就大約要等一年.
但有好多BK媽咪都話通利麻麻地,
所以打算幫小朋友報柏斯.

現考慮旺角或黃埔.   

學勤咪咪 寫道:
唔好意思,我囝囝2歲8個月,我諗住3歲-4歲給他學琴,囝囝每每入到times square既柏斯都很開心咁玩,有次個sell姐姐比咗張"小小莫札特啟蒙班"既單張給我參考吓,我因為要照顧囝囝,於是接咗張單張就萛,冇問她其他問題。
我見到有呢個topic,所以想問問,係咪要等好耐呢,因我見有d moms有post tom lee既topic,好似要等好耐。咁唔知收費如何呢?  全期要學幾耐呢?

學勤咪咪

cat888,

你會報黃埔那一班?
因黃埔3月會有星期六和星期日的新班.

cat888 寫道:
我囝囝2.5歲, 都想幫囝囝報柏斯的小小莫札特啟蒙班 (黃埔 - 3月有新班), 不過, 又唔知那裡的導師好唔好.  請問有冇媽咪和小朋友在那兒上過堂?  好唔好?

多謝意見.
‹ 上一主題|下一主題