用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 梁玉潔舞蹈室
go

梁玉潔舞蹈室 [複製鏈接]

梁玉潔舞蹈室

請問有沒有人參加過? 在長洲及土瓜灣都有, 近我屋企,我諗住報名試下, 請問有沒有意見?

Re: 梁玉潔舞蹈室

我囡3歲係土瓜灣學緊, 都係因為近無深究好唔好, 個人認為so far so good, 囡囡就好鍾意上堂, 因為可以走來走去, 但我同老公都唔想佢長期學芭蕾舞, 所以都係當playground比佢玩, 但上堂人就越來越多人啦!大概一對十, 我半年前報時可以免費試堂及送芭蕾舞裙, 現在唔知有無?

thank you, 我囡都係三歲, 你學星期幾? 三定日? 打電話去問問先. 係唔係即報即有得玩

我剛打去問過了,有試堂,會俾一件新的舞衣來試堂,如果試堂後報名就會將舞衣送給學員,其他配件那兒有得賣,她告訴我星期三是會比較多人,有十個到,我想你就是這班的了,我囡囡星期日有唱歌班,趕不及回來,不然我也參加星期日,她說只有三四人啊!

是的我囡囡星期三上堂, 請問你囡囡星期日係邊到join唱歌班呢?

我參加童聲合唱天地, 幼兒班. 我個大姨甥女喺童聲唱左幾年, 佢而家十二歲,都唱得下.

我呢個禮拜三去試堂,可能見到你, 我個女扭親手, 你見邊個獨臂神尼就係佢啦

星期三我要帶囝囝上堂, 囡囡會由工人帶, 我地無緣見啦, 不過你見到個size最細個就係我囡囡, 好易認!
‹ 上一主題|下一主題