用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 民意:家庭主婦是閑人 ? 急 ! 3月8日前民意收集 ...
go

民意:家庭主婦是閑人 ? 急 ! 3月8日前民意收集 [複製鏈接]

民意:家庭主婦是閑人 ? 急 ! 3月8日前民意收集

我的一位文筆頗好的朋友(兩位子女的母親, 大的己由
外邦學成回來, 當了20年主婦, 在極自信又極自卑之
間, 給我一篇收集大家意見的文章, 希望大家肯定自
己(即是支持她), 問題如下民意結果將在一些教育通訊
家長會, 甚至祈望在報章上刊出, 如果其他朋友都能
給予意見, 請同樣幫忙發表, 例: 我同事某某都認為,
或反對,,,,,

問卷調查: (詳細內容, 入全職婦女, 發表)

Do not count your days down!

Re: 民意:家庭主婦是閑人 ? 急 ! 3月8日前民意收集

fafacat 寫道:
我的一位文筆頗好的朋友(兩位子女的母親, 大的己由
外邦學成回來, 當了20年主婦, 在極自信又極自卑之
間, 給我一篇收集大家意見的文章, 希望大家肯定自
己(即是支持她), 問題如下民意結果將在一些教育通訊
家長會, 甚至祈望在報章上刊出, 如果其他朋友都能
給予意見, 請同樣幫忙發表, 例: 我同事某某都認為,
或反對,,,,,

問卷調查: (詳細內容, 入全職婦女, 發表)

托爾斯泰:幸福的家庭都是相似的,而不幸的家庭則各有各的不幸!

Re: 民意:家庭主婦是閑人 ? 急 ! 3月8日前民意收集

在極自信又極自卑之間?? ...我只當咗三年既全職媽媽,我冇呢種feel噃...我只有滿足感,睇到自己兒女一曰一日長大同進步...仲有乜野求??
致於話希望大家肯定自己 ...我不嬲都肯定我自己既付出..
睇咗咁耐,我都唔知佢想我地幫佢乜???
‹ 上一主題|下一主題