用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問今個暑假會幫小朋友報乜暑期班?
go

請問今個暑假會幫小朋友報乜暑期班? [複製鏈接]

請問今個暑假會幫小朋友報乜暑期班?

如題

Re: 請問今個暑假會幫小朋友報乜暑期班?

其實比佢玩乜都冇所謂 , 最重要係小朋友學得開心 ,
暑假黎講呢...游水都係一個唔錯既選擇...
囡囡呢排學游水都學密左...

Re: 請問筏荋趕眺|幫小朋友報乜暑期班?

mrs_lam523
暑假我都打算比個仔學返游泳
請問妳囡囡幾

哈哈~~你又知既...
我囡囡今年5歲!~~
e~~你仔仔不嬲都有學游水架?~

以往多是參加ymca的day camp course,雖貴的但well organised。呢個easter佢地都是join ymca!

我會幫個仔暑期參加黃埔軍校。
http://www.hktours.com.hk/chi/tour_intro01a.html

mrs_lam523
同我仔同日
舊年暑假先開始學炸, 不過2月尾停佐

小甜 寫道:
我會幫個仔暑期參加黃埔軍校。
http://www.hktours.com.hk/chi/tour_intro01a.html

睇落好似吾錯咼
flyingmom 寫道:
以往多是參加ymca的day camp course,雖貴的但well organised。呢個easter佢地都是join ymca!

siulisa
哈哈~~真係咁o岩既...
e~~咁你而家個小朋友仲會唔會跟返個個教練游水呀?~
如果你搵教練既..睇下我個個教練o岩唔o岩你...
‹ 上一主題|下一主題