用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 膳食供應9 to 5
go

膳食供應9 to 5 [複製鏈接]

膳食供應9 to 5

有冇小朋友的學校用pizza hut 公司之9 to 5?
這間公司的食物如何?
衛生ok嗎?

Re: 膳食供應9 to 5

我個女學校的膳食是由9to5供應,不過我個女成日都話學校d飯好難食,放學的時候成日都好似餓鬼o甘,食好多野

不過,我個女個表哥,同樣是由9to5供應膳食,佢又覺得d飯無問題

oic....
每日有幾多款選擇?食物有營養嗎?蔬果類多嗎?

每日有幾多款選擇?食物有營養嗎?蔬果類多嗎?

我個女&我朋友個仔,都係食呢間,,,
我女話好味,間中話ok~
我朋友個仔就唔啱口味,話d飯唔啱食~
所以我自己覺得,都要睇埋小朋友口味卦,,,haha
但我自己間中都會問吓個女d午膳點樣,最緊要係唔會唔夠熱囉~
其實講蔬果就一定唔夠,不過若真係好care呢一點,其實小息時間的茶點,可以自己帶生果代替亦可,所以都唔太緊要,而最近一次95公司派的問卷調查我都有反映蔬果問題呀,但唔知人地會唔會理啦,,,ahaha
每日有三款,每個月會派下月飯單,其實個人覺得選擇已經算好足夠,因為只係每日一餐食佢,蔬果唔夠可以其他餐補數囉,hehe...而且中西式都有,又間中會有點心餐,puzzi餐,包點餐,等等等~
~~~My dogs Phoebe,Minnie,Ah Bert and Rico~~
‹ 上一主題|下一主題