用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 請問觀塘官小下午校和將軍澳循道那間好呢? ...
go

請問觀塘官小下午校和將軍澳循道那間好呢? [複製鏈接]

請問觀塘官小下午校和將軍澳循道那間好呢?

請問觀塘官小下午校和將軍澳循道衛理那間好呢?

Re: 請問觀塘官小下午校和將軍澳循道那間好呢?

你可以看看舊文有關討論將軍澳循道丫!

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=627591&forum=7&25

Mewoo: 我都有你同一個問題, 我女女又係派左去官小下午, 不過lee間學校上下午我都唔鐘意, 而家週圍去叩門, 至於將軍澳循道我今早問過一個媽咪, 佢就話唔錯, 活動教學, 不過係95網, 你要唸清楚.

我知道出年呢間學校會改為全日制, 上午留原址, 下午校搬去秀茂坪.....

‹ 上一主題|下一主題