用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 叩門嘉諾撒小學(新蒲崗)家長請進
go

叩門嘉諾撒小學(新蒲崗)家長請進 [複製鏈接]

叩門嘉諾撒小學(新蒲崗)家長請進

唔知幾時先有回音呢?

Re: 叩門嘉諾撒小學(新蒲崗)家長請進

我都有去嘉諾撒叩門,
學校話七月三日如果未覆就等於唔收.

要人等咁耐真慘! :cry: 你果日幾點去叩門? 我果日八點七個字左右去到, 已經排左廿幾人.

我係排第一嗰個,
因為我聽人講舊年有年二百幾人去排隊,
我四點幾去左排隊,點知第二個成六點幾先黎,
早知唔好咁早去啦.

咁我祝你成功!!   

btw, 你派到邊間同第幾志願?

我都希望你成功啦,
我派到第四志願坪石天主教,
我係46學網架,不過我見都係坐校車,
咪試下嘉諾撒得唔得囉.
你呢你派左邊間呀?

hi 各位 ,

我都有叩門呀! 你地派左邊間 ? 仲有無叩其它?
我派第七 聖若瑟(下午)

我派到第三志願聖文德天主教小學. 我就係唔想坐校車所以叩嘉諾撒.
manheiC 寫道:
我都希望你成功啦,
我派到第四志願坪石天主教,
我係46學網架,不過我見都係坐校車,
咪試下嘉諾撒得唔得囉.
你呢你派左邊間呀?

我淨係叩左呢間咋!
maxims 寫道:
hi 各位 ,

我都有叩門呀! 你地派左邊間 ? 仲有無叩其它?
我派第七 聖若瑟(下午)

我叩左三間九龍灣聖若翰天主教,
柏德同嘉諾撒.

[quote]
macca 寫道:
我派到第三志願聖文德天主教小學. 我就係唔想坐校車所以叩嘉諾撒.[quote]

macca,

我住係間學校隔離, 唔知大家係咪街坊 ?

manheic,

請問柏德係邊 ?

我報左6間, 暫時 真鐸收左, 其它等消息

唔係呀我住順安邨,
點解你住咁近都唔早d落街排隊呀?

manheiC 寫道:
唔係呀我住順安邨,
點解你住咁近都唔早d落街排隊呀?

我係學校致電比我同老公叫我去取表,所以咪"懶"有信心
以為好大機會收,以家先知驚 (我9:10 到 no. 55)   

其實no排第幾都冇所為啦,
佢係睇成績又唔係睇排幾號no

manheiC 寫道:
我係排第一嗰個,
因為我聽人講舊年有年二百幾人去排隊,
我四點幾去左排隊,點知第二個成六點幾先黎,
早知唔好咁早去啦.

manheiC, you are so early and get there....  wish your son got a seat.

我住彩虹村.

柏德響淘大對面.

聽人講真鐸都幾好.
maxims 寫道:
macca,

我住係間學校隔離, 唔知大家係咪街坊 ?

manheic,

請問柏德係邊 ?

我報左6間, 暫時 真鐸收左, 其它等消息

我昨天遇到個嘉諾撒家長, 佢地話學校好嚴,寫錯一個宇,
老師要成版擦去再寫過,另外學校只會注重表現較隹的小朋友   

唔係化!!! 我姨甥響樹讀, 我都冇聽過佢講.
maxims 寫道:
我昨天遇到個嘉諾撒家長, 佢地話學校好嚴,寫錯一個宇,
老師要成版擦去再寫過,另外學校只會注重表現較隹的小朋友   

macca,

你姨甥讀咩班 ? 佢一定好醒目, 所以無依d情況,
我昨天見果個係底年班學生,唉 ! 唔知佢地開始 in 未?
今年有幾多個位剩 ?

我姨甥一年級咋!

今個星期學校考試, 可能過左呢個星期先開始in都唔定.
maxims 寫道:
macca,

你姨甥讀咩班 ? 佢一定好醒目, 所以無依d情況,
我昨天見果個係底年班學生,唉 ! 唔知佢地開始 in 未?
今年有幾多個位剩 ?
‹ 上一主題|下一主題