用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 陳清偉的兒童潛能開發中心
go

陳清偉的兒童潛能開發中心 [複製鏈接]

陳清偉的兒童潛能開發中心

陳清偉的兒童潛能開發中心

請問大家有冇幫親過呢. 我有點想比囝囝報讀,想問下意見。謝謝。

Re: 陳清偉的兒童潛能開發中心

please check pm.

hikozan
可否PM 有關資料比我, THANK YOU.

我淨知小朋友對得個電腦多傷害更大!  

我囝囝讀過3個月左右,佢地提供作業,閃咭及網上敎材,及在他中心內每星期上一課, 主要都係靠家長在家敎. 每天在家讀閃咭3次(他們提供閃咭及說明讀的方法), 每堂會有一份類似練IQ的習作(連線或選擇題)給你回家做, 另外再會有一個密碼給學生進入他們的網上學習區,每天看一輯算是百科全書之類的講敍片(約150-200頁左右唔係好記得,需時15分鐘-20分鐘左右). 可以進入他的網頁-----按這進入看看

可入他們網頁看看
www.geniusout.com.hk[img align=left]www.geniusout.com.hk[/img]

hikozan,

較早前已看過他的網頁,就是看了他的網頁,覺得佢好professional,  所以好想去瞭解。

好多謝你的意見。

hikozan 寫道:
可入他們網頁看看
www.geniusout.com.hk[img align=left]www.geniusout.com.hk[/img]
‹ 上一主題|下一主題