用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 九龍塘學校VS聖若瑟英文小學
樓主: wendykan
go

九龍塘學校VS聖若瑟英文小學 [複製鏈接]

Re: 九龍塘學校VS聖若瑟英文小學

Hi yw,

非常感謝你之解答o  

如有問題,再向你請教 !!!!   

妳好,

我的仔仔已交了聖若瑟學費, 但現在擔心他未能適應讀高一級的英文, 因為我聽到, 我部份學生因未能適應而退學. 請問是否真實?

另外, 不知學校會否有輔助班給這些學生呢?

Hi kennethbut,
依我意見,或者你跟據學校書單買本英文課本2A幫佢practise下先o 

Hi yw,
我又想問下一日得六堂,咁少 其他全日學校一日有成堂喎,咁聖若瑟少左邊科?同埋我睇書單小一無普通話課本,
小二才有,咁小一開始教普通話未 ? 唔該指教!

謝謝

係九龍塘學校同聖若瑟英文小學兩者之間唔知點選擇的時候, 今日中午收到九龍塘宣小的電話, 問我候補有位讀唔讀, 叫我即刻去註冊, 於是我毫不考慮, 馬上去交錢, 因為九龍塘宣小都係我心儀的小學....  

在此多謝各位之前寶貴的意見    多謝哂   
http://by.lilypie.com/FduOp8/.png[/img]
‹ 上一主題|下一主題