用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 保良局朱敬文中學... 請比意見...唔該!
go

保良局朱敬文中學... 請比意見...唔該! [複製鏈接]

保良局朱敬文中學... 請比意見...唔該!

Re: 保良局朱敬文中學... 請比意見...唔該!

對!盡快轉校!!

朱敬文真係咁差 ????但有兩位教師和一個家長都話校風好好..who I should trust? Help! Tks.

我阿女都派到朱敬文,我細佬以前都係讀朱敬文中一至中五,我有個朋友個仔都係讀緊,今年升中二...
我阿女叩門兩間都收左佢,所以一定唔會讀呢間...
佢係進步左好多,但眼看學生外觀嘛嘛,好似無乜禮貌,我細佬同我FD個仔讀過就話都OK...
你去叩門試下先,比較下先決定啦,
就算叩門唔成功,呢間都唔算沙田最差,都有見過好學生架
加油啦,叩門要快呀!!!

印象中''吳唱k''係o係呢間中學畢業,但佢好似只讀到F.3,之後就踏入社會工作~

最初,吳申報學歷時話佢係,沙田循道衛理F.5畢業,但經記者詳細調查後,得知吳講大話,實質係朱敬文F.3畢業,同埋吳份人唔係咁好,好似好假&鐘意講大話.

我唔知關唔關間中學事,但.........如有其他機會,揀過第二間會比較好.
‹ 上一主題|下一主題