用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 報小一 喇沙要求那一樣地址證明?
go

報小一 喇沙要求那一樣地址證明? [複製鏈接]

報小一 喇沙要求那一樣地址證明?

9月報自行收生,請問喇沙要提交那一樣地址文件作為證明

1) 差餉單 or 租單
2) 水 , 電 or gas ...

pls advise, Tks!

Re: 報小一 喇沙要求那一樣地址證明?

謝謝回應,但聽說喇沙祇接受差餉或巳打厘印的租約,有沒有其他媽咪有經驗,可以分享一下。

lichee 寫道:
謝謝回應,但聽說喇沙祇接受差餉或巳打厘印的租約,有沒有其他媽咪有經驗,可以分享一下。

pls go to this web-site:

http://www.la-salle.edu.hk/news/06_p1_info.pdf

唔係呀! 第一輪交表時已要proof地址啦! 無proof唔收表架!
Planet 寫道:
[quote]
lichee 寫道:
9月報自行收生,請問喇沙要提交那一樣地址文件作為證明

1) 差餉單 or 租單
2) 水 , 電 or gas ...

pls advise, Tks!

呢一輪根本就唔睇住址,
只係睇你有幾多分,
要proof就係洗禮cert,
old boy or siblings既證明
[/quote]

thanks all.
‹ 上一主題|下一主題