用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 馬頭涌官小(九龍城)
go

馬頭涌官小(九龍城) [複製鏈接]

馬頭涌官小(九龍城)

請問有無馬頭涌官小的家長可以比啲關於學校成績、功課量、課外活動的質素等等....
倪校長獲得十大傑出校長,大家認為怎樣?

Re: 馬頭涌官小(九龍城)

Hi Francolanlanmei,

成績及功課量應該一般, 課外活動就谷得好 "衡"...., 我識得有朋友個囡囡依家就讀緊P1, 佢只係有講過, 教得淺....但考得深.....其他的我就無問了.....

你話校長獲十大, 我既睇法就有啲唔同喇....

你小朋友係咪今年入讀佢P1呀??

joannekyl829  

joannekyl829,

謝謝你的意見,本人對此校了解不深,但小兒九月就讀此校小一,希望各位比多啲意見我!

據知,校長獲獎已是事實,不過是否實至名歸就見仁見至啦!
我最關心就是學校成績及Banding....

我都想知呀!我囝囝今年九月就讀此校小, 希望各位家長比多d意見!

我昨天聽到有個家長講(個家長都係聽人講), 好似p1上學期要做20-25份讀書報告才可以考試. 唔知有無家長可以講多d意見比我哋知.
活得幸福的女人

我仔仔都係9月入讀小一, 如果可以有多d家長比多d意見就好啦!!!

請問有冇馬頭涌官小的家長可以比下意見呢?

記住入羽毛球組,此校羽毛球校隊通常入到名校。
‹ 上一主題|下一主題