用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 泳會
go

泳會 [複製鏈接]

泳會

大眼仔跟私人教練學游泳已經一年多, 除了蝶泳外其他都會. 近幾個月發現阿仔個教練越來越tun pork. 他不是南華會教練, 但在南華會授教. 他時常帶阿仔上跳水池學水 (家長不能上去), 所以我也不知道他們在上面做什麼. 每次問阿仔佢就話”游水囉!” 直到剛剛的星期六, 阿仔向我們投訢話佢係跳水池游水時不停飲水, 教練都唔理佢, 仲話比我地知佢每次一上到跳水池, 佢個私人教練便叫其他教練睇住阿仔 (即一個教練睇幾個), 阿仔就不斷自己咁游來游去, 完全無新野學, 又無improve skills, 而佢個私人教練就同人傾計同食野, 完全無理阿仔, 知道後真係好angry兼肉痛, 我大拿拿比$400佢教一粒鐘, 佢竟然咁離譜. 最衰九月初比了十堂錢佢, 現在上了四堂, 上完十堂我就一定轉教練.

現在想替大眼仔搵group游. 我之前見有個海天既coach好似教得幾好, 為免embarrassment, 唔想阿仔係南華會游, 所以想搵在港島區有授教既泳會 (要在有50米的標準池教), 有無媽咪有提議? 同時有無人知道海天個網址? 我search極都搵唔到. 謝謝.

Re: 泳會

www.hoitin.net

Telephone: 25721428

不過游泳班的時間表就要打電話去叫他們傳真給你!

:-D :-D :-D :-D

502, many thanks

跳水池,係咪講緊大池?

我都好多年無去南華會游水,所以唔多清楚。不過,既然小朋友去得,我諗家長都去得掛,只不過可能要比入場費姐。如果唔比,咪只可以坐
‹ 上一主題|下一主題