用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問有冇保母車由東涌去九龍塘學校?
go

請問有冇保母車由東涌去九龍塘學校? [複製鏈接]

請問有冇保母車由東涌去九龍塘學校?

有冇東涌小朋返九龍塘學校呀?囡囡明年讀K1,想考出去,唔知有冇保母車呢?請指教   

Re: 請問有冇保母車由東涌去九龍塘學校?

好似冇!你可以由青衣再轉褓姆車,青馬大橋費太貴啦!

我們也是住在東涌的,小囡已報九龍塘宣道,創價同根德園,亦會報港島三間幼稚園,考到先再選擇.妳又有何心水?

我也問過其他人有無車出九龍塘,多數都話唔知,暫時最近只可以在青衣上車,不過,出青衣每程都十幾蚊,幾貴呢!有時間自己送都差唔多價錢.

natmama04 寫道:
有冇東涌小朋返九龍塘學校呀?囡囡明年讀K1,想考出去,唔知有冇保母車呢?請指教   

Thanks a lot!
我會報考根德園,培正,禮賢,民生 & st. catherine,
諗住阿問下先,

SORRY, 答咀先!

不如睇吓到時夾唔夾到一齊包車啦!一程過始終舒服D!有興趣就報定名先,好預算嘛!

annienorman

thanks annienorman!
it's a good idea.....
let's gather the "taxi leg" after we confirmed the school! (if i'm so lucky my daughter can get in)

Hi!

我都有興趣喎!不過我會報根德園,創價同宣道.另外,亦報咗中環兩間幼稚園(因為搭地鐵送返學近d).

希望考到再包到車啦!

‹ 上一主題|下一主題