用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 優才(楊殷有娣)書院 優才書院家長分享站--Part 2
樓主: 跳跳虎
go

優才書院家長分享站--Part 2 [複製鏈接]

Re: 優才書院家長分享站--Part 2

Dabby預知軍太肚皮裡面有多個小弟弟�小妹妹!       

Lusita,

Sorry!唔記得左添!

軍魁星:

我記得你好似話到時會帶多一個準小一家長架?唔通我記錯左?

名單如下:

1) Dabby -- 2大 (我個仔要當大人計算)
2) CTCM -- 2大1小
3) CTCM's Friend -- 3大 (佢地個仔要當大人計算)
4) Farm -- 2大2小
5) Gitmee -- 2大1小
6) Kykyma -- 2大1小
7) Eric Hau -- 3大1小
8) 軍魁星 -- 2大2小
9) Tony_Chan -- 5大3小
10) Joly(準GT家長) -- 2大1小
11) 元元媽咪(準GT家長) -- 2大1小
12) Lusita -- 1大1小

28個大人同14個小朋友

Thank you.  等緊你個戶口號碼.

慢慢都未遲,等我呢幾日得閒至PM比你地。

簽名被屏蔽

Today is very busy on revision.  G2'll test two subjects tommorrow.  Do you know how many chapters to be tested for "常識"?  8 in total and 15 chapters for Maths tommorrow. It's really crazy.
Just finished all my personal work. But, housework not yet finished, pending until tommorrow, or day after.
"Ah" .............   

醒目開學勳章

Mami_King 寫道:
Today is very busy on revision.  G2'll test two subjects tommorrow.  Do you know how many chapters to be tested for "常識"?  8 in total and 15 chapters for Maths tommorrow. It's really crazy.
Just finished all my personal work. But, housework not yet finished, pending until tommorrow, or day after.
"Ah" .............   

星期五亞仔又係要測兩科, 常識同英文, 常識都有6課,  咁多科之中, 我最怕溫常識, 因為要記嘅野都幾多, 又要默下 D 生字   有家長都同我講過話唔應該常識同英文同一日考, 佢地話都唔知溫得邊一樣好喎。

hui1206 寫道:
你女女好得意     

Thank you.  遺傳, 無辦法.      

小公主話今日常識評估遊戲要執書包,包括中�英�數�手冊同筆盒.可能睇下個小朋友平時係自己執書包定係家長服侍埋.     

簽名被屏蔽

醒目開學勳章

軍魁星 寫道:
[quote]
hui1206 寫道:
你女女好得意     

Thank you.  遺傳, 無辦法.       [/quote]

軍先生 :

你話係遺傳, 咁你個女似你老婆定似你呀?   

我投軍太一票.     

點解D人個個都估錯呢?  

吾係喎,我覺得你女女都幾似你!

軍魁星 寫道:
點解D人個個都估錯呢?  
lusita :roll:

軍魁星:
第一次見到咁可愛的『魔鬼』!

Dabby :
我班有一名家長話,想帶同另一家庭〔非優才家長,兩大一細〕一齊參加,目的是想結識多些父母。
唔知有無問題?
唔知有無人反對?

Dabby,

我現報名1大1小,或許遲些有機會增加。

到時帶Johnny和大家見,還有,已和陳校長聯絡將Johnny重帶回優才的懷抱,希望明年下學期或07年9月後見!

AlanB

[url=http//www.johnny.datayard.com]https//www.johnny.datayard.com[/url]

tony_chan 寫道:
Dabby :
我班有一名家長話,想帶同另一家庭〔非優才家長,兩大一細〕一齊參加,目的是想結識多些父母。
唔知有無問題?
唔知有無人反對?

tony_chan,

歡迎!

不過有件事想通知大家,首先要向各位報左名既家長講聲唔好意思,因為原來BBQ果邊界定左,身高超過1.2米既小朋友要收成人價(即$98)。所以有好多小朋友可能要收$98一位。真係唔好意思!   

http://www.skbbq.com/time_table.htm

至於我既銀行戶口,我要今個星期六或日至得閒pm比各位,各位可以有時間至交錢。Thanks!!

AlanB,

聽到你呢個好消息真係好高興,有消息記得通知大家!     
‹ 上一主題|下一主題