用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 優才(楊殷有娣)書院 優才書院家長分享站--Part 2
樓主: 跳跳虎
go

優才書院家長分享站--Part 2 [複製鏈接]

Re: 優才書院家長分享?-Part 2

當日我被in的時候都係主要環繞份form的問題,反而馮副校同我分享請工人的經驗(題外話),無乜深奧的問題.

野野芄 寫道:
各位GT 家長,

雖然囝囝資質一般, 自知佢入到GT o既機會都好微. 不過
佢都有小小長處o既.   所以我想問o下大家, interview
時會唔會問家長o的好深o既問題呢! 因我驚自己"駝"累阿仔! :cry:

野野芄  

Re: 優才書院家長分享?-Part 2

Hi. 野野芄,

我是07優才準小一家長,如想看多一些面試時的些資料,可到另一個thread-07優才小一家長會,希望幫到你。

祝你成功!

AFSL

野野芄 寫道:
各位GT 家長,

雖然囝囝資質一般, 自知佢入到GT o既機會都好微. 不過
佢都有小小長處o既.   所以我想問o下大家, interview
時會唔會問家長o的好深o既問題呢! 因我驚自己"駝"累阿仔! :cry:

野野芄  

新版面, d舊 quick link 唔work, up 返上來先.

簽名被屏蔽

Testing.....

我有點兒盪失路,點解明明係"小學雜談"到見到7月有人reply過,但係我只見到6月的post(只去到73頁),何解?

其實我都幾鐘意呢d開心學校, 但係大部份朋友都建議我比小朋友讀返d傳統學校,日後的競爭力會大d. 如果傳統學校真的讀得不好,才轉入開心學校都得, 相反入開心學校轉入傳統學校就不行了, 你地同唔同意呀?
請問你地又點解會放棄傳統學校? 會唔會擔心小朋友將來的競爭力呢? 可唔可以比下意見?

醒目開學勳章

testing, testing, testing, testing

請問如何叩門,面試問題,謝謝多謝大家幫  thy
‹ 上一主題|下一主題