用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 播道書院 音樂交流
go

音樂交流 [複製鏈接]

音樂交流

我囡囡說今天協恩學校的學生來校表演(唔知佢有無聽錯),在中學禮堂表演敲擊樂,  她說姐姐表演得很精彩, 播道小學及中學生仲唱校歌比姐姐聽添, 原來學校咁快就有這類交流活動喎           

Re: 音樂交流

Hi Aries 媽咪,

你沒有聽錯是真的, 我仔仔話好好聽!

yes ar....呀女都話好好聽....不過佢話係香港大學既人黎表演wor    佢又報錯料啦         

Aries媽咪 寫道:
我囡囡說今天協恩學校的學生來校表演(唔知佢有無聽錯),在中學禮堂表演敲擊樂,  她說姐姐表演得很精彩, 播道小學及中學生仲唱校歌比姐姐聽添, 原來學校咁快就有這類交流活動喎           

hengheng,

其實我係唔肯定係唔係"協恩", 不過囡囡說姐姐著藍色校服, 我諗都係真的啦~

我囡仲話大家一齊唱叮噹喎, 所以一定玩得好開心   

OL,

唔好 咁啦~

或者我囡報錯料呢

Hi Aries 媽咪,

我仔仔話是 " 協恩 " 仲有" 超人特工隊" 主題曲, 真的好開心和興奮.  :  

My girl also said those big sisters and brothers are from university. There weren't any big brothers from Heep Yann, right?

点解我仔咩都冇講 :evil: 佢一定發緊夢   
我要向高山舉目;我的幫助從何而來? 我的幫助從造天地的耶和華而來。 他必不叫你的腳搖動;保護你的必不打盹! 保護以色列的也不打盹,也不睡覺。 保護你的是耶和華;耶和華在你右邊蔭庇你。 白日,太陽必不傷你;夜間,月亮必不害你。 耶和華要保護你,免受一切的災害; 他要保護你的性命。 你出你入, 耶和華要保護你,從今時直到永遠。
‹ 上一主題|下一主題