用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 請問有冇只有兩、三班中一的學校
go

請問有冇只有兩、三班中一的學校 [複製鏈接]

請問有冇只有兩、三班中一的學校

各位:

請問有冇只有兩、三班中一的學校,或新學校呢?

Re: 請問有冇只有兩、三班中一的學校

直資, 聖瑪加利應該係
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

Hi Sorlo ,

Thanks !唔知是Band幾呢?難唔難入及校風如何?

sorlo 寫道:
直資, 聖瑪加利應該係

直資, 話係band 2之選而係band 1 既後備學校, 我同事個仔響度讀, 校風 ok 無乜壓力, 半國際學校泥,免費有外交讀係佢既賣點
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

Hi Sorlo ,

多謝妳的資料。正頭痛幫女兒揾校風好學校!
因為聽朋友講D中一生行為好難教,粗口滿天飛!

因為呀囡岩岩升中一個時我問過我同事呢間學校的野咋~~唔知幫唔幫到你, 最好你自己去睇下先   

Hi Sorlo ,

清楚知道,Thanks !

family_1612 寫道:
Hi Sorlo ,

多謝妳的資料。正頭痛幫女兒揾校風好學校!
因為聽朋友講D中一生行為好難教,粗口滿天飛!

Yes.  I guess religious girls schools should be better.

Hi WYmom,

Thanks ! Which one is better ?

There are a lot, but depends on your kid's banding. Most girls schools are govt schools, such as MCS, St. Mary, Heen Yunn, Marymount, Holy Family,True Light,Holy Trinity,Ying Wah,St. Stephen's Girls, 德雅,蕭明,聖母玫瑰,聖羅撒... , or DSS schools like DGS, St. Paul's Convent, Good Hope.  So many good schools in different regions.   

But I don't know why you only look for schools with 2 or 3 classes in F1, as govt also said that it is better to have at least 3 classes per form under the new 334 system.  I would prefer good conduct schools with smaller classes.

Just my personal opinion.

Hi WYmom

Many thanks for your information !

‹ 上一主題|下一主題