用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 基督教服務處雋匯幼兒園
go

基督教服務處雋匯幼兒園 [複製鏈接]

基督教服務處雋匯幼兒園

雋匯幼兒園通知收我個女讀n1, 各位媽咪對呢間學校有無comment?

謝謝!

Re: 基督教服務處雋匯幼兒園

非常好, 冇得頂. 老師,主任及校長都好有愛心, 很多親子活動.

vchow,

請問多不多新移民子女在這校讀書?比例如何?學校重不重視禮貌和德育?學校沒有戶外活動場地,小朋友會否較易生病?

Thanks

vchow 寫道:
非常好, 冇得頂. 老師,主任及校長都好有愛心, 很多親子活動.

vchow
thanks for your feedback.  你係咪有子女讀緊呢間學校?  其實我都聽聞幾好.  不過, 你知吾知通常會升讀同區邊d小學呢?  

vchow 寫道:

good for me.

我唔知道有冇新移民子女在這校讀書, 我只知我個仔係到好開心, 學到好到新東西, 回家常常唱歌, 取報紙要睇新聞, 等等..............
‹ 上一主題|下一主題