用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 將軍澳有邊間好嘅幼兒園推介呀?
go

將軍澳有邊間好嘅幼兒園推介呀? [複製鏈接]

將軍澳有邊間好嘅幼兒園推介呀?

將軍澳有邊間好嘅幼兒園推介(n1)?
thanks!

Re: 將軍澳有邊間好既幼兒園推介呀?

將軍澳有邊間好ge幼兒園介紹for(n1)?
thanks!

Re: 將軍澳有邊間好

Hi  D_may,

我的囡囡讀將軍澳南豐中心之綠茵幼兒園,
我覺得英文班幾好, 1個半小時上英文課及
1個半小時上中文課, 每星期有兩堂普通話,
老師有愛心, 親子活動多, 多安排於星期六
舉行。 Very Good.

wmandy

原本綠茵也是我的第一選擇,但參加過PLAYGROUP後, 覺得空間真的很細, 環境不要那麼清潔. 參觀過新寶城翠茵後, 環境真的舒適很多, 我囡囡今年8月入學.

hi wmandy,
咁學費幾錢, 咁n1是否有半日呢?
thanks!

wmandy 寫道:
Hi  D_may,

我的囡囡讀將軍澳南豐中心之綠茵幼兒園,
我覺得英文班幾好, 1個半小時上英文課及
1個半小時上中文課, 每星期有兩堂普通話,
老師有愛心, 親子活動多, 多安排於星期六
舉行。 Very Good.

wmandy

hi joyceon2002,
我想問學費幾錢? 同埋n1有無半日呢?
thanks!

joyceon2002 寫道:
原本綠茵也是我的第一選擇,但參加過PLAYGROUP後, 覺得空間真的很細, 環境不要那麼清潔. 參觀過新寶城翠茵後, 環境真的舒適很多, 我囡囡今年8月入學.

wmandy寫道:
我囡囡讀緊N1英文半日班, $2680(全包)/月

D_may 寫道:
hi joyceon2002,
我想問學費幾錢? 同埋n1有無半日呢?
thanks!

[quote]
joyceon2002 寫道:
[/quote]
‹ 上一主題|下一主題