用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 宣道幼稚園 宣道幼稚園2007 K1
樓主: mya
go

宣道幼稚園2007 K1 [複製鏈接]

Re: 宣道幼稚園2007 K1

Bevis318:

但要補底就大件事...

補底係咩黎嫁  

要補底  

Bevis318 寫道:
其實講真考幼稚園真的是無離頭,現在考小學也是, 做家長只要盡自己力就好了, 所以不用緊張, 就是入到名校, 但要補底就大件事, 倒不如等小朋友有開心童年, 對學習有興趣更好.

可能係16號先寄出     

仲未收到

如果真係16號寄出,o甘可能有些會今日收到信,希望明有會有消息,得唔得都有個輕鬆o既weekend,唔洗呢兩日成日心掛掛

咪係囉,等到我頸都長喇,可唔可以打電話問架?

我打去問個, 佢話今日先寄出

其實佢地真係好遲先出offer,真係等到頸都長...

咁即係聽日應該收到啦,又要等,真係急死人呀!

預聽日或後日好d,唔知會唔會分批寄出,o甘樣可能會仲遲

至今日仲未收到丫 有冇家長收到喜訊[quote]
感恩的心.感謝上天給我一個幸福的家,2個健康的孩子!

有冇人收到信呀?

醒目開學勳章

今朝11點幾開信箱, 派咗信, 但冇宣道寄嚟d信, 又要等到monday.

我收到la, 不過我個女係後備生呀, 即係唔得la, 真係有d失望

佢仲比左幾時間比左我, 叫我等通知 :cry:

rickymi :

我已經收到信,不過係下午班,有d 失望呀 !

Yomi's Mum
rickymi 寫道:

我哋都係後備生,最快要4月2日先會有通知有無位.係咪個個唔收都會變做後備生呢?如果係,都幾難等到有位.

好彩仲有後備KV收咗,唯有讀住先啦!

Good Luck la!

P.m section is better than rejection. Congratulations.

Anyone know if they send out the acceptance letter and rejection letter at the same time? I know most of the school send out the acceptance letter first followed by rejection letter and waiting list letter.

yomi 寫道:
rickymi :

我已經收到信,不過係下午班,有d 失望呀 !

Yomi's Mum [quote]
rickymi 寫道:
[/quote]

My son was also accepted by KV, which site and section is you kd in? I sill haven't receive any letter today, most likely my son is rejected.

clarachel 寫道:
我哋都係後備生,最快要4月2日先會有通知有無位.係咪個個唔收都會變做後備生呢?如果係,都幾難等到有位.

好彩仲有後備KV收咗,唯有讀住先啦!

Good Luck la!

Hi Kangaroo,

My daughter was accepted by KV at Kent Road a.m. class. How about your son?

請問仲有無人收到信?結果如何?我都check過信箱,無信.問過管理員,佢話己經派

我個女已經收到信,不過係下午班,十分失望呀!

Pimpimbo
‹ 上一主題|下一主題