用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 徵:王仁曼芭蕾舞衣一套(女裝)
go

徵:王仁曼芭蕾舞衣一套(女裝) [複製鏈接]

徵:王仁曼芭蕾舞衣一套(女裝)

現徵王仁曼芭蕾舞衣一套(女童裝),合上ps班.如有,請留pm及請列明size.

Re: 徵:王仁曼芭蕾舞衣一套(女裝)

現徵王仁曼芭蕾舞衣一套(合2-3歲女童),合上ps班.如有,請留pm及請列明size. 謝謝!!

仲咩唔買一套新o既比囡囡呀......學校入邊有得買ka!! 你係邊間分校上堂呢??

請問王仁曼芭蕾舞衣一套(女裝), 如在王仁曼買要幾多錢架?

紗裙95
外套1xx

外套冇記錯係$150
仲要買髮叉,髮網 and蝴蝶結
仲有買襪!!

對襪仲要成100蚊!!!
我在一般芭蕾舞用品店買只不過40-50元。
但對鞋同衫就難d, 因為佢件衫的粉紅/藍色同外面舖頭賣的有少少唔同, 拍埋其他同學度就好覺!!
對鞋的牌子是"cap.....", 在外面買唔係間間舖頭有得賣, 即使有都要成210元, 同學校差唔多。

kayan_329 寫道:
外套冇記錯係$150
仲要買髮叉,髮網 and蝴蝶結
仲有買襪!!

係ah~有時都覺得王仁曼都好商業化 本手冊用完都要再比20蚊換新手冊ah~~ 初初以為係報名費20蚊 原來係=買本手冊!!冇帶手冊有時仲要比$5出o黎捐去比個獎學金ka~~ d襪唔洗又唔得 洗得多會變色 又要換果對wor=0=

嘩, 好貴呀, 鞋都要$2XX.00 ....

唔知大家有無同感--->'未見官就先打八十'

hee~hee!!講真有時都覺佢幾呃錢...我之前學間小型學校其實係教得唔錯 不過之前個敆都話jmw好出名 我就想去試o下~ 果時仲記得自己喊晒口同亞媽講要入王仁曼 仲自己去報名!! 同用自己d利是錢走去王仁曼o度買校服!! 不過諗返起王仁曼係得個名好~但係實際上果間小型學校係有耐心教我多d !!
‹ 上一主題|下一主題