用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇好的女游泳教練介紹(沙田區)
go

有冇好的女游泳教練介紹(沙田區) [複製鏈接]

有冇好的女游泳教練介紹(沙田區)

兩個女一齊學, 希望教練識得教小朋友.

Re: 有冇好的女游泳教練介紹(沙田區)

個呀sir係我個女上年搵既,佢係呀女同學仔既家長來的,本來我都係泳會學的,但學了十堂呀女都係唔識,仲要係之後每次都cry住出來,甘我同呢個家長傾開,佢就話不如搵佢老公教我個女,(因佢老公係教小朋友游泳既,同埋平時都有做埋救生員的),睇下佢係咩問題,究竟係怕水,定係其他原因,結果我個女只是上了鄭sir一堂,佢便不再怕水,最重要係佢無再cry,而最值得我開心既係第二堂佢就學會自由式了,當然我覺得呀女甘快學會,都係因佢之前都有學基本功,但相比佢跟呀sir學就真係有興趣好多,同會自己游,今年我都會搵番佢教呀女,因呀女指定要鄭sir教!
我就唔方便post佢個電話,因我無問過他,但如你o地再要電話先pm比我啦

HCM,

can u pm the information to me?  thanks!

Cheng Sir is a man

Allie 寫道:
HCM,

can u pm the information to me?  thanks!

HCM,

pls check pm!

pls pm the information to me     

我都想要有關INFORMATION. PLS PM TO ME. THANKS.
[
‹ 上一主題|下一主題