用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 又一城學溜冰
go

又一城學溜冰 [複製鏈接]

又一城學溜冰

請問有沒有小朋友有興趣在又一城學溜冰?可和我的仔仔(4歲)join半私人班(2-3人)?我問過如在6月開始,summer holiday可繼續半私人班,時間可再傾。如有興趣,請pm我!

Re: 又一城學溜冰

我有興趣呀, 我吾識咩pm, 可否詳盡d介紹人數比例, 時間及學費等, 但我個仔9月才足3years old, 可以上嗎?

please check pm.
kikimama 寫道:
請問有沒有小朋友有興趣在又一城學溜冰?可和我的仔仔(4歲)join半私人班(2-3人)?我問過如在6月開始,summer holiday可繼續半私人班,時間可再傾。如有興趣,請pm我!

hi kikimama
你諗住學咩時間?我女剛4歲,都有興趣!

kikimama 寫道:

Dear kikimama,

我想問幾多錢和邊一個時間?

Thanks!

我都想知?我個仔就3歲可以學嗎?
kina2007 寫道:
Dear kikimama,

我想問幾多錢和邊一個時間?

Thanks!

kikimama,

pls check pm

我都有興趣, 亞仔五歲, 上星期同佢去又一城溜冰, 第一次, 佢好鍾意, 由11:00am玩到2點幾. 都o.k.可以自己行. 我見大班d course全新都係下午3點幾到5點到. 亞仔返緊學學唔到.  請問可以列出你打算學的時間? 知唔知半私人班學費如何?

大家好, 我見倒66續續有些回應, 所以我想提議如下:

我的仔仔2years 9 months, 我希望的時間為星期六下午或星期天, 如果七月開始, 我可以星期六日兩天任何時間都得, 希望你們列出你們prefer的時間, 再組織一下, 但我所知上午是比較少些人的。

FJMOM – 星期六下午, 星期日全天 (七月後, 可星期六, 日任何時間) age: 2yrs9mths

剛剛打去check, 每個課程為5 堂, 半小時一堂, 可有兩張家長票陪同入場, 不可上冰面, 如家長想stay behind練習, 則要買門票入場

團體班 - $675 (4-10人)
半私人班 - $725 (2-3人, 要自已組班, 可自行選時間)

kikimama,

pls check pm, tks

Jena2468

My son is also 4 and want to learn.  Pls kindly check your pm.

Many thanks

Hi FJMon,

I am interested too.

ononmama:   preferred Sat pm  age:  3 yrs

Pls pm me for further details.

thx..  

Thanks for your reply.

Summary:
ononmama: preferred Sat pm age: 3 yrs
FJMOM – Sat pm, Sun whole day (July onwards, Sat & Sun whole day) age: 2yrs9mths

Hi FJmom,

I am interested too.  

1) FJmom – 星期六下午, 星期日全天 (七月後, 可星期六,日任何時間) age: 2yrs9mths
2) ononmama - preferred Sat pm  age:  3 yrs  

Pls pm me for further details.

thx...

[quote]
FJmom 寫道:
大家好, 我見倒66續續有些回應, 所以我想提議如下:

我的仔仔2years 9 months, 我希望的時間為星期六下午或星期天, 如果七月開始, 我可以星期六日兩天任何時間都得, 希望你們列出你們prefer的時間, 再組織一下, 但我所知上午是比較少些人的。

FJMOM – 星期六下午, 星期日全天 (七月後, 可星期六, 日任何時間) age: 2yrs9mths

剛剛打去check, 每個課程為5 堂, 半小時一堂, 可有兩張家長票陪同入場, 不可上冰面, 如家長想stay behind練習, 則要買門票入場

團體班 - $675 (4-10人)
半私人班 - $725 (2-3人, 要自已組班, 可自行選時間)

唔知有無人有興趣係summer平日上堂呢? 我小朋友3歲半.

wmama 寫道:
平日幾點?

HOW ABOUT6:00pm?

Littlepigpig 寫道:
唔知有無人有興趣係summer平日上堂呢? 我小朋友3歲半.

我都想帶霖霖學,不過3歲怕唔怕危險?有人叫我唔好咁早比亞囡學!~

得閒黎參觀霖霖blog,留個言!
http://hk.myblog.yahoo.com/maggielau0705/

purplewan 寫道:
[quote]
maggielau0705 寫道:
[quote]
Littlepigpig 寫道:

我都想帶霖霖學,不過3歲怕唔怕危險?有人叫我唔好咁早比亞囡學!~[/quote]

sorry, 我不是學溜冰的, 不過見maggielau0705 既囡囡張相好靚, 唔知係咪自己take 既??   [/quote]

多謝!∼ 唔係自己拍的,係搵攝影師哥哥幫佢影架!∼

得閒黎參觀霖霖blog,留個言!
http://hk.myblog.yahoo.com/maggielau0705/
‹ 上一主題|下一主題