用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 又一城學溜冰
樓主: kikimama
go

又一城學溜冰 [複製鏈接]

溜冰

Dear all

我個女三歲,同樣未學過,星期六2點後得!

如時間上可配合,請聯絡我!

Regards

我仔仔5歲, 都係未學過, 想weekend 學

我囡囡未學過, 4.5歲, 想係暑假比佢學, weekend 下午ok嗎?
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

Dear all

我個女28/9三歲,同樣未學過,星期1,2,3上午或星期六上午十點半後或三點半後都得!

[email protected]
thank you so much

FJmon,

我都想幫囝囝報呀, 但今個暑假好忙, 星期日又要學琴, 想知十月係咪仲有得學架

原文章由 FJmom 於 07-5-11 11:32 發表
大家好, 我見倒66續續有些回應, 所以我想提議如下:

我的仔仔2years 9 months, 我希望的時間為星期六下午或星期天, 如果七月開始, 我可以星期六日兩天任何時間都得, 希望你們列出你們prefer的時間, 再組織一下 ...
[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>

原文章由 kikimama 於 2007/07/03 20:07 發表
請問有沒有小朋友有興趣在又一城學溜冰?可和我的仔仔(4歲)join半私人班(2-3人)?我問過如在6月開始,summer holiday可繼續半私人班,時間可再傾。如有興趣,請pm我!

我個女28/9三歲,同樣未學過,星期1,2,3上午或星期六上午十點半後或三點半後都得!

[email protected]
thank you so much

我都想比亞仔join 半私人班, 快將5歲, 未學過, prefer 平日下午 :">
‹ 上一主題|下一主題