用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 優才2008-09小一入學簡介會
go

優才2008-09小一入學簡介會 [複製鏈接]

優才2008-09小一入學簡介會

各位,

優才的小一入學簡介會安排如下:

第一場: 2007年6月9日 (2-4pm TKO)
第二場: 2007年6月16日 (2-4pm TKO)

小一入學收生程序

Re: 優才2008-09小一入學簡介會

Thanks for sharing!!!

I will go to第一場: 2007年6月9日 (2-4pm TKO)

Bluecat 寫道:
Thanks for sharing!!!

I will go to第一場: 2007年6月9日 (2-4pm TKO)

我都係呢一場.  

Did anyone knows this school operate primary 1 in mong kok or tko?

thanks

旺角就一定有, TKO 有無, 或有幾多班就要簡介會才知.  不過我會揀旺角.

我都是登記了第一場. 我揀TKO.

THANKS FOR SHARING, I WILL CALL TOMORROW TO MAKE RESERVATION

HOWEVER, I HAVE NO IDEA ABOUT THIS SCHOOL, IS IT GOOD

是不是好學校就每個人都有自已的標淮, 我自已就覺得很滿意, 個仔都讀得好開心, 所以個女都會以優才為首選.

Thanks beesbees,

I join the 2nd play, anyone will come on June 16?
If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.

Michael Jackson

我已報了6月9日的簡介會。

我會報讀 tko校舍 , 學校話旺角校舍的學生會係四年班時轉回tko校舍的。

請問有小朋友讀緊家長現時幾多學費一個月呀 ?

iwff

四年級後會全部返TKO, 如果現在選擇TKO, 就有可能12年都在TKO.

現時學費 $2200, 明年就唔知.

軍魁星,

其實我大姑奶個仔係優才讀緊5年班 , 但因她是公務員有政府資助 , 真正學費幾多不是肯定(但相信係每年加少少)。我仔仔都有去過學校,因為表哥4年班時奶奶成日帶仔仔去接表哥放學的。

詳細學校的生活我會再問大姑奶 , 我見表哥讀得都好開心及都幾乖仔的。

iwff

各位,我都報左第一場,到時見喇!

今日電子通告話, 預計2008-09小一在TKO開一班, 要等教統局回覆.

咁係咪即係旺角將會有三班?

我好似睇唔倒有通告, 可能有人delete左.  

內聯網都睇到之前幾篇的通告架,你係咪眼大睇過龍啊.    

軍魁星 寫道:
咁係咪即係旺角將會有三班?

我好似睇唔倒有通告, 可能有人delete左.  

昔日通告有六份, 無你講果份wor.  係咪我個仔墨書唔好, 唔send俾我啊?

發通告係唔同部門架嗎,關咩事啊?你真係好想像力.咪拉埋軍仔落水啊.

通告發出日期 : 2007-05-29

軍魁星 寫道:
昔日通告有六份, 無你講果份wor.  係咪我個仔墨書唔好, 唔send俾我啊?
‹ 上一主題|下一主題