用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有無聽過香港芭蕾舞總會?
go

有無聽過香港芭蕾舞總會? [複製鏈接]

有無聽過香港芭蕾舞總會?

最近係市政局睇到有關呢個機構, 可以提供4 堂免費, 不過一上堂就要有齊衫同鞋, 各位mum 有無試過或者聽過, 有咩平價? 有無人學緊?

Re: 有無聽過香港青年芭蕾舞總會?

個名應該係香港青年芭蕾舞總會

Re: 有無聽過香港青年芭蕾舞總會?

點呀, 無人聽過呀?  
好想知道呢間好唔好!   

Re: 有無聽過香港芭蕾舞總會?

http://www.hkbg.org/2005/

係咪尼個呀 ??? 香港芭蕾舞學會
Honeymum 寫道:
最近係市政局睇到有關呢個機構, 可以提供4 堂免費, 不過一上堂就要有齊衫同鞋, 各位mum 有無試過或者聽過, 有咩平價? 有無人學緊?
GOD WILL MAKE A WAY

唔係呀, 係香港青年芭蕾舞總會.
http://hk.geocities.com/hkyballet/
想問下有無人識, 同埋好唔好
可唔可以比d意見

不是英國皇家的芭蕾舞, 一向有開班, 反應不好才提供4 堂免費,(免費上4堂但要買晒衫等你為左件衫會繼續學; 我本人覺得   
囡囡學過後只個人意見!   

咁你女女學左幾耐?
現在仲有無學?
不是英國皇家的芭蕾舞即係點?
因為我對芭蕾舞無咩認識, 請賜教

係咪筲箕灣上堂o個間呀?? 衫就唔一定要係佢到買, 但有對硬頭鞋就一定要, 仲要成$3xx, 就算免費試堂都一定要買(如果唔同佢買就冇得試堂)..., 我囡囡學過約三, 四個月, 女既老師唔錯, 但操普通話既孫老師就幾惡, 同埋我唔鐘意佢成日係度追d家長俾錢,   

Sarahlee
係呀, 我就係講呢間喇.
其實我都比左錢買兩對鞋, 比左四百元.
我有D驚比人欺騙. 你係幾時學, 幾時停?
點解停?  
果時你孩子幾歲.
POST 左 幾日, 終於有你回應, 好開心.

Honeymum,

你已經俾左錢?? 咁就學啦, 我囡囡係舊年九月份學(四歲), 學到十二月(因為今年年頭"香兒"收左佢中國舞), 我比較喜歡囡囡學中國舞, 同埋要注意, 佢呢度唔係考香港皇家芭蕾舞既試, 係考北京乜乜既試(個名唔記得咯). 所以我怕香港未必承認.

Honeymum 寫道:
Sarahlee
係呀, 我就係講呢間喇.
其實我都比左錢買兩對鞋, 比左四百元.
我有D驚比人欺騙. 你係幾時學, 幾時停?
點解停?  
果時你孩子幾歲.
POST 左 幾日, 終於有你回應, 好開心.

多謝你的回應.
我今個星期日開始喇.
其實我只係比女女試下, 當係興趣, 無咩期望佢點.
最緊要女女開心.
咩叫做"香兒"? 係唔係香港兒童合唱團?
咁你女女鍾意中國舞OR 芭蕾舞?

仲有無其他MUM O既小朋友係呢度學緊呀?????
‹ 上一主題|下一主題