用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 買校服幼兒院安排失當
go

買校服幼兒院安排失當 [複製鏈接]

今日下午去九龍塘某一間幼兒院買校服, 學校竟然安排所有家長和兩歲小朋友一齊迫在一個比中學課室大少少嘅房間, 掛隊買校服, 又要同小朋友試著校服, 運動服等, 有些人臨時又買多d嘢, 就係咁, 我就係又熱又焗嘅環境排咗成個鐘, 排到我個女成頭汗, 又要我抱, 最後仲訓著咗(下午是小女午睡時間)...:cry:  

終於輪到我買, 就整醒個女試著, 點知佢勁發脾氣勁喊, d汗仲綴住件校服攪到唔上唔落, 後面又成條龍等住, 就係趕急混亂嘅情況下匆忙攞住袋校服, 抱住發緊脾氣嘅女去隔離條隊排隊影校服相  

頭髮被汗水痴到一執執, 面無表情, 嬲包包...呢張就係我個女第一張學生相

唔知其他學校買校服同影學生相係咪要所有家長同學生迫埋一齊做嘅呢
就算想賺錢賺到盡, 都要顧吓家長同學生嘅感受law
   0    0    0    0

原文章由 NatalieMaMa 於 07-8-5 00:06 發表
今日下午去九龍塘某一間幼兒院買校服, 學校竟然安排所有家長和兩歲小朋友一齊迫在一個比中學課室大少少嘅房間, 掛隊買校服, 又要同小朋友試著校服, 運動服等, 有些人臨時又買多d嘢, 就係咁, 我就係 ...

which kindergarten you are? 我覺得你應該宜接同學校反應,最好同主任/校長,佢地先會改。有野要反應ga!!

原文章由 小新丁 於 07-8-5 20:36 發表

which kindergarten you are? 我覺得你應該宜接同學校反應,最好同主任/校長,佢地先會改。有野要反應ga!!

我有機會一定會同學校反映ga
‹ 上一主題|下一主題