用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 公開考試 考琴
go

考琴 [複製鏈接]

小囡報咗考2級綱琴, 但係考琴時間可能跟學校測驗撞期, 因為小囡學校上年就係呢個時間測驗, 但學校話不論任何理由缺席考試或測驗, 都不會安排補考或重考分數打拆扣,  因為缺席會影晌小囡整年的成績, 下學期亦不可以排列名次, 所以我不想缺席測驗,
唔知有冇家長/琴老師的學生可以同我對調時間嗎? 如果可以的話, 我願意付相方的對調附加費, 小囡第一次考琴就遇上咁既問題, 真係好心煩, 希望大家幫幫忙

考琴級別 : 2級 - PIANO
考琴日期 : 10月23日 - 星期四
考琴時間 : 上午9時48分
考試場地 : 九龍區彩虹村 KAM WAH HOUSE
並有翻譯

對調時間可以在9月中至10月中 / 10尾至11月15日都可以
   0    0    0    0

我女兒很想跟妳調日期,但有些細節要呈商,請聯絡我, Thx!

[ 本文章最後由 cindyau 於 08-7-30 22:48 編輯 ]

如果對調時間唔影响大家囝囡的學習時間, 有冇家長可以同我對調呀??

原帖由 vvmakyy 於 08-7-29 22:58 發表
小囡報咗考2級綱琴, 但係考琴時間可能跟學校測驗撞期, 因為小囡學校上年就係呢個時間測驗, 但學校話不論任何理由缺席考試或測驗, 都不會安排補考或重考分數打拆扣,  因為缺席會影晌小囡整年的成績, 下學期亦不可以排 ...

vvmakyy
你可以打電話去香港考試局改時間架 ! 不過可能要你出示校曆表 , 因為要證明你果日真係考試。
‹ 上一主題|下一主題