用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 基督教香港信義會宏信書院 28-29 Oct 的 3-way Goal Setting Conference
go

28-29 Oct 的 3-way Goal Setting Conference [複製鏈接]

大家記住預留時間!
   0    0    0    0
[size=medium]
遇亨通的日子,你當喜樂;
遭患難的日子,你當思想。
因為  神使這兩樣並列,
為的是叫人查不出身後有甚麼事。
傳道書7:14

已經叫阿仔今日交返學校。不過, 對於我來講, 要小一生goal setting, 真係有d迷茫???

係丫係丫~~~你地都係今日交嗎?

乜有野要交咩,咩黎架!係咪打橫果張form呀,如做到就比個chop果張呀!果張唔係話留係家唔洗交咩,唔通睇漏眼,有冇1AC家長呀!報d料黎呀!感謝!!!!

原帖由 Hinbabyma 於 2010/10/20 09:25 發表
已經叫阿仔今日交返學校。不過, 對於我來講, 要小一生goal setting, 真係有d迷茫???
2016 13th SINGAPORE OPEN GYMNASTICS CHAMPIONSHIPS
https://youtu.be/ewiq2eV63X0
2014年全國青少年藝術體操錦標賽-亞軍
https://youtu.be/OAEC8aaPeB0

昨日學校send左個email比我地, 裏面attached左張form,
要家長填好交番學校嫁! 你check下e-mail啦!

原帖由 竹葉青 於 10-10-20 11:55 發表
乜有野要交咩,咩黎架!係咪打橫果張form呀,如做到就比個chop果張呀!果張唔係話留係家唔洗交咩,唔通睇漏眼,有冇1AC家長呀!報d料黎呀!感謝!!!!

我只收到一張un day, 冬季學服同11月訂食咋.

原帖由 petpet1117 於 2010/10/20 14:11 發表
昨日學校send左個email比我地, 裏面attached左張form,
要家長填好交番學校嫁! 你check下e-mail啦!
2016 13th SINGAPORE OPEN GYMNASTICS CHAMPIONSHIPS
https://youtu.be/ewiq2eV63X0
2014年全國青少年藝術體操錦標賽-亞軍
https://youtu.be/OAEC8aaPeB0

又有兩日假..

原帖由 hlbaby2004 於 10-10-20 01:56 發表
大家記住預留時間!

阿仔琴晚同我講Mr.G問咗佢d goal, 佢話佢自己講咗12個 goal, 我話有無咁多呀!!!! 好可愛又好好笑, 咁細個人仔同我講goal, 期待星期四conference, 想聽下阿仔講物。

原帖由 hlbaby2004 於 10-10-20 01:56 發表
大家記住預留時間!

原帖由 Hinbabyma 於 10-10-26 10:30 發表
阿仔琴晚同我講Mr.G問咗佢d goal, 佢話佢自己講咗12個 goal, 我話有無咁多呀!!!! 好可愛又好好笑, 咁細個人仔同我講goal, 期待星期四conference, 想聽下阿仔講物。

...

阿仔只係話佢記得點講,沒有講有幾多個 goal,因Mr.G 星期五晚唔得,所以改了今晚,我都很期待呢!

今晚....即星期三晚??? 我哋係星期四早上。

原帖由 JoanneCY 於 10-10-27 09:19 發表

阿仔只係話佢記得點講,沒有講有幾多個 goal,因Mr.G 星期五晚唔得,所以改了今晚,我都很期待呢!
‹ 上一主題|下一主題