用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 自行面試要筆試?
go

自行面試要筆試? [複製鏈接]

收到自行面試信,信中話要帶筆,乜唔係話唔準筆試ge咩?仲有想改時間要10/3前到學校改,但另一間問過要12/3先發信通知(兩間係同一日面試),即係無得改!
   0    0    0    0

直資同官津都唔可以考筆試......帶筆係咪要填form?
我個囡考SPCS 時要現場寫一次profile.....

但到7月扣門時..直資同官津就會有筆試..是唔是??

原帖由 hinhin_ma 於 11-3-2 13:36 發表
但到7月扣門時..直資同官津就會有筆試..是唔是??

[img]http://www.fopix.net/d/1156209-2/P1011006.JPG[img]

請問張PROFILE係未同報名表一樣架?係未全英文架?如果譯吾到用中文得嗎?大約要寫D咩野?好擔心~~~
原帖由 coolkid 於 11-3-1 19:40 發表
直資同官津都唔可以考筆試......帶筆係咪要填form?
我個囡考SPCS 時要現場寫一次profile.....

間間唔同, SPCS 當然係英文, 同報名個張唔同...

原帖由 ydoris 於 11-3-2 14:08 發表
請問張PROFILE係未同報名表一樣架?係未全英文架?如果譯吾到用中文得嗎?大約要寫D咩野?好擔心~~~

但仔仔上次in津校, 信內無寫要筆試, 但收到風要考數學及英作, 最終真係要考架!  我都好surprise!

原帖由 ycmami 於 11-3-1 05:18 PM 發表
收到自行面試信,信中話要帶筆,乜唔係話唔準筆試ge咩?仲有想改時間要10/3前到學校改,但另一間問過要12/3先發信通知(兩間係同一日面試),即係無得改! ...
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

‹ 上一主題|下一主題