用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 有冇媽媽現場報道小男拔簡介會情況?條隊排到邊? ...
go

有冇媽媽現場報道小男拔簡介會情況?條隊排到邊? [複製鏈接]

如題

0    0    1    0

回覆:有冇媽媽現場報道小男拔簡介會情況?條隊排到邊?

第一場滿左,第二場唔駛排隊即有飛。

回復 osim 的帖子

"第二場唔駛排隊即有飛" - How amazing!  Last year the queue was very long even for the 2nd briefing session.  I cannot forget that there was big rain last year and the school still refused to let parents go to the covered area to queue up.

引用:第一場滿左,第二場唔駛排隊即有飛。 +

原帖由 osim 於 12-09-08 發表
第一場滿左,第二場唔駛排隊即有飛。
我今朝去到第一場入緊,排緊第二場d人排到落山腳

引用:回復+osim+的帖子 "第二場唔駛排隊即有飛"

原帖由 hoihoima 於 12-09-08 發表
回復 osim 的帖子

"第二場唔駛排隊即有飛" - How amazing!  Last year the queue was very long even for  ...
今年第一場家長進場後,約10:00學校安排等第二場(11:30)的家長進入課室等,但人數太多,有部分人仍要在外排隊等。

‹ 上一主題|下一主題